-
Ingrediente
3 cani faina,5 galbenusuri,2 batoane de unt(200grame)coaja de la lamaie, o cana lapte caldut,4 linguri zahar si 2 lingurite rase de drojdie. Umplutura: 2 cu rahat, ciocolata alba si neagra si albuse batute spuma cu zahar+cacao si rom+nuca macinata. -
Mod de preparare
O cana lapte caldut, 4 linguri zahar si 2 lingurite rase de drojdie se pun la dospit 10 minute. Se amesteca cu restul si se framinta pina se dezlipeste de pe vas(circa 5minute). Se imparte in 4 bucati si se intinde foi subtiri si se pune umplutura dorita. Se ruleaza, se aseaza in tava si se lasa la crescut 15 minute. Se da la cuptor pentru 30-35 minute.
About the Author
I'm Cristea Bogdan, the founder of http://retete-pe.blogspot.ro. I'm a freelance writer on topics related to internet, blogger making people happy online. I'm blogging since 2006 and I'm currently a guest blogger on Blogging.
Follow Me on Twitter or On Facebook
Visit Every day http://retete-pe.blogspot.ro for more Blogger recipes
Follow Me on Twitter or On Facebook
0Awesome Comments!